Szigetköz kincsei a győri bencések válogatásában

A francia nyelvben van egy kifejezés: travail de bénédictin. Azt jelenti: ’bencés munka’. Akkor használják ezt a kifejezést, ha valami igen kiválóan sikerült, magas minőségű. Mi, győri bencések arra vállalkoztunk, hogy Szigetköz kézműves termékeiből, legyen az szörp, kozmetikum megtaláljuk azokat, amelyekre azt mondhatjuk: ez bencés munka! Kiváló, magas minőségű termék!

Fontos szempont volt, hogy a termékek természetes alapanyagokból készüljenek, biogazdaságokból származzanak és mellőzzék a nagyüzemi előállítást, azaz kézműves termékek legyenek. Az is meghatározó volt, hogy a szállítás olcsó legyen, helyi termelőket foglalkoztassunk. Hosszú válogatás után összeállítottuk kínálatunkat, amelyet jó szívvel és szeretettel ajánlunk a győrieknek és a környékbelieknek!

A kálnoki levendulaszörp

A családi gazdaságban készülő szörp már nemzetközi hírnévre is szert tett. A 2021-es évben az International Taste Awards minősítődíjon, (Brescia Olaszország), Arany minősítést kapott a termék és a kálnoki levendulaszörp a TOP 50 legjobb termék közé is bekerült.

Kozmetikumok:
Különleges szappanokat válogattunk a Szigetközből: levendulás, rózsás, körömvirágos, teafás, holt-tengeri iszapos, mandulaolajos, hárs-akác-mézes, shea-kakaóvajas összetételben.
Fürdősóból és fürdőbombából levendulást és rózsást ajánlunk.

Az igazán igényeseknek ajánljuk a levendulából készült szilárd testápolónkat és a citromfüves szilárd hajmosó szappanunkat.

Kiváló termékeinket keresse a Bencés boltban, a Győr szívében, a Széchenyi téren.